fbpx

Kulmuhooldus

Kulmud on näo raamiks. Ilusti hooldatud & kujundatud kulmud annavad näole puhta ja kauni ilme ning toovad paremini esile näojooned.
Vahet pole, kas sul on liiga ära kitkutud kulmud või on kulmudes augud,  kulmuhooldus sobib kõigile! Oma töös kasutan erinevaid  kulmuvärve, et saavutada täpselt soovitud kulmutoon. 

Mida sisaldab kulmuhooldus?
–  kulmude puhastamine kulmu šampooniga
–  kulmude koorimine ehk nahapinnalt vanade rakkude eemaldamine selleks, et värv jääks ühtlane ning püsiks kauem
– kuju loomist
– kulmude värvimist keemilise värviga
– vahatamist
– kitkumist
– rahustav ning toitev kreem naha ning kulmukarvade jaoks

Kaua kestab tulemus?
Keskmiselt tuleks protseduuri korrata ~4 nädala tagant. Mida kiirem karvakasv, seda tihedam on ka kulmuhooldus. Värvi püsivus karval kestab kuskil 6 nädalat, kuna kasutan oma töös browlifti vahendit, mis avab kulmupoorid ning tänu sellele tungib värv sügavamale karva sisse ja püsib seal tavapärasest kauem.


Kuidas ülekitkutuid kulme taastada?

Mõned nipid, mis soodustavad kulmukarvade kasvu.
1. Riitsinusõli -soodustab kulmude kasvu, muudab need tihedamaks ja tumedamaks. See sisaldab palju valke, vitamiine, kasulikke rasvhappeid ja antioksüdante. Kanna selleks riitsinusõli otse kulmudele vatitiku või harjakese abil. Seda tuleb panna õhtuti enne magama heitmist ja juba paari nädala möödudes on tulemused näha.
2. Kookosõli –  sisaldab palju proteiine ja E-vitamiini ning rauda. Kanna kookosõli kulmudele ja masseeri, lase mõjuda kogu öö. Hommikul loputa nägu. Korda protseduuri iga päev parima tulemuse saamiseks.
3. Aloe Vera sisaldab ensüüme, mis toidavad karvanääpse ja kiirendavad kulmukarvade tihedamaks muutmist.
4. Oliiviõli sisaldab E-vitamiini, mis aitab kulmu kasvule kaasa. Kanna paar tilka oliiviõli kulmudele enne magama minekut. Masseeri, lase mõjuda kogu öö. Hommikul loputa leige veega.
5. Tervislik toitumine on äärmiselt oluline ja hea organismile. Kindlusta, et sa sööd piisavalt A-vitamiini sisaldavaid toiduaineid nagu paprika, magus kartul ja porgand. C-vitamiini sisaldavad toiduained nagu sidrun, paprika, brokoli, papaia ja apelsin soodustavad karvanääpsude kasvu. Söö piisavalt E-vitamiini sisaldavaid aineid, nagu mandlid, basiilik, spinat ja oliivid. Proteiine sisaldavad toiduained nagu juust, tofu, oad, läätsed ja jogurt peavad samuti olema osa sinu toidulauast. Oomega 3 sisaldavad toiduained soodustavad karvanääpsude kasvu (avokaado, pähklid, oliiviõli, lõhe). Rikkalikult rauda sisaldavad toiduained nagu kala, juur- ja köögiviljad ning lahja liha peavad samuti olema sinu menüüs.
6. Masseeri karvanääpse iga päev mõne minuti jooksul tehes ringjaid ja aeglasi liigutusi.